Mese de tenis, Masa de tenis, Masa tenis

Telefon: 0377 100 944
Mobil: 0756 064.333
Email: comenzi@mesetenis.ro

 
 
 
 
 
 
 

Login | Inregistreaza-te
Cautare:    Setare Filtre
TIP (INTERIOR/EXTERIOR)
De Interior
De Exterior
PLACA GROSIME MM
7 mm
3.5 mm
4 mm
5 mm
6 mm
10 mm
16 mm
22 mm
19 mm
25 mm
PRET
< 1000 Ron
1001 - 2000 Ron
2001 - 3000 Ron
3001 - 4000 Ron
> 4000 RonTermeni si conditii


Mesetenis.ro furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Confidentialitatea datelor:

SC Total Sport Distribution SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
Mesetenis.ro si SC Total Sport Distribution SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Mesetenis.ro si SC Total Sport Distribution SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor Mesetenis.ro, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra. 

ANSPDCP: Număr infochiosk:728451002149Copyright

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate lui SC Total Sport Distribution Srl si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.
Notificarea pentru probleme in cea ce priveste drepturile de autor se poate face la urmatoarea adresa: dpi@mesetenis.ro
 
Licenta si accesul la site

Mesetenis.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC Total Sport Distribution  SRL.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Mesetenis.ro texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al SC Total Sport Distribution SRL.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul Mesetenis.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul Mesetenis.ro

Descrierea produselor

Toate produsele sunt originale iar continutul sitului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. Total Sport Distribution nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD).

Garantia produselor

Garantia fiecarui produs este specificata in detaliile fiecarui produs. Certificatul de garantie si factura fiscala insotesc fiecare colet. 

Situatii care conduc la pierderea garantiei produsului:


-Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, punere in functiune, exploatare, depozitare si intretinere prevazute

in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania; -Interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate de catre producator;

-Deteriorari termice, mecanice, plastice ale produselor determinate de incendii, accidente, vibratii, intemperii, imersiune in lichide sau de neglijenta in utilizare;

-Modificarea starii originale a produsului. 

- in cazul meselor de interior: folosirea sau depozitarea in exterior


Conditii de returnare

Garantam ca produsele comercializate de Mesetenis.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.
Daca nu sunteti incantati de produsele Mesetenis.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mesetenis.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

Daca doriti returnarea produselor din cauza unor defecte de fabricatie sau a deteriorarii in timpul transportului, va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Produsul trebuie returnat, cu toate accesorile si documente primite.  Deteriorarea produselor, a ambalajului sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzul returului. Toate costurile de retur vor fi suportate de catre client.


Notificarea in scris pentru returnarea produselor se face la adresa: reclamatii@mesetenis.ro  sau la nr de fax 0265 211008.

Daca ati intampinat dificultati legate de o comanda ce nu au putut fi rezolvate de angajatii nostrii, puteti lua legatura pentru o conciliere amiabila cu domnul Tamba Nelu Mihai (tel 0756064333 sau conciliere@mesetenis.ro)

Descrierea Magazin

Mesetenis.ro este proprietatea Sc TOTAL Sport Distribution Srl

TOTAL SPORT DISTRIBUTION SRL
RO29093695
J26/934/2011
Cap. social 250 lei
Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu Nr. 20 
Targu Mures Jud Mures, 
cod postal 540164

Telefon: 0377 100 944
Telefon: 0756 064.333
Fax: 0265 211.008

Email: comenzi@mesetenis.ro